Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici danas, 17. rujna ove godine (petak), u poslijepodnevnim i večernjim satima provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području naše Županije.

 Foto: Ilustracija

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici danas, 17. rujna  ove godine (petak), u poslijepodnevnim i večernjim satima provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području naše Županije. Cilj je akcije, kao i uvijek, smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će naročito biti usmjeren na suzbijanje prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, alkoholiziranosti i drogiranosti vozača, zatim na upravljanje bez položenog vozačkog ispita, upravljanje za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanje neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

   


Stranica