Potraga za 29-godišnjakom uspješno okončana

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Jučer je u 17.43 sata Policijsku postaju Daruvar telefonom izvijestio otac 29-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Sirača da se njegov sin izgubio u šumi pored Sirača, kamo je oko 13 sati otišao brati gljive.

 Foto: Ilustracija

     Jučer je u 17.43 sati Policijsku postaju Daruvar telefonom izvijestio otac 29-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Sirača da se njegov sin izgubio u šumi pored Sirača, kamo je oko 13 sati otišao brati gljive.
     Policijski službenici uspjeli su između 17.55 i 19.05 u nekoliko navrata telefonom kontaktirati 29-godišnjaka na mobitel, a nakon toga je mobitel isključen. Zbog toga je za njim odmah organizirana potraga, u kojoj je sudjelovalo pet policijskih službenika PP Daruvar, četiri pripadnika Interventne jedinice policije Bjelovar, osam pripadnika Gorske službe spašavanja i dva lugara Šumarije Sirač. Međutim, 29-godišnjak nije pronađen niti je s njim uspostavljen telefonski kontakt, a potraga je privremeno prekinuta noćas u 1.15 sati zbog noćnih uvjeta i nepristupačnosti terena.
     U dogovoru s GSS-om potraga za njim nastavljena je jutros, te je u 8.40 sati pronađen na lokaciji obližnjeg izletišta Purnica.



Stranica