Udarili u drugo vozilo i pobjegli

Slika PU_BB/slike vijesti/palica_stop_policija.jpg

U nedjelju je oko 8.45 sati na parkirališnom prostoru hotela u Ulici A. K. Miošića u Bjelovaru 45-godišnjak u Golfu bjelovarskih registracija izlazio s parkirališnog mjesta.

  Foto: Ilustracija

     U nedjelju je oko 8.45 sati na parkirališnom prostoru hotela u Ulici A. K. Miošića u Bjelovaru 45-godišnjak u Golfu bjelovarskih registracija izlazio s parkirališnog mjesta. Zbog neoprezne vožnje unatrag prednjim dijelom vozila udario je u zadnji dio Peugeota bjelovarskih registracija, koji je bio propisno parkiran.
     Nakon toga se 45-godišnji vozač udaljio s parkirališta, a policija ga je pronašla sutradan, pa zbog proteka vremena nije alkotestiran. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu.

     Upravljajući Golfom bjelovarskih registracija 51-godišnjak se jučer oko 19.35 sati kretao kroz mjesto Utiskani, općina Ivanska, prema Narti. Kad je počeo pretjecati teretno vozilo Kia koprivničkih registracija, kojim se u istom smjeru kretao 54-godišnjak, iz suprotnog je smjera naišlo drugo vozilo. Kako bi izbjegao direktni sudar s tim vozilom, desnom stranom Golfa udario je u lijevu stranu Kie, nakon čega se nije se zaustavio, a policija ga je naknadno pronašla kod kuće.
     Vozač Kie nije bio pod utjecajem alkohola, dok je odbjegli vozač Golfa imao 1,74 promila alkohola u izdahu. Zadržan je u PP Čazma do otrježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

 


Stranica