Poginuo pokušavajući prerezati električni kabel

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Danas, 29. kolovoza ove godine, Policijska postaja Bjelovar u 7.08 sati zaprimila je telefonsku dojavu da se u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Galovac, grad Bjelovar, nalazi leš nepoznate muške osobe.

 Foto: Ilustracija

     Danas, 29. kolovoza ove godine, Policijska postaja Bjelovar u 7.08 sati zaprimila je telefonsku dojavu da se u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Galovac, grad Bjelovar, nalazi leš nepoznate muške osobe.
     Očevidom i provedenim izvidima utvrđeno je da je noćas između ponoći i četiri sata u dvorište obiteljske kuće 77-godišnje vlasnice u Galovcu došao 28-godišnji hrvatski državljanin. Tu je na rame namotao trožilni električni kabel, koji je bio razvučen od obiteljske kuće do mlina čekićara smještenog na dvorištu, te ga pokušao presjeći neizoliranim metalnim kliještima. Tom je prilikom došlo do električnog udara, od čijih je posljedica 28-godišnjak preminuo na mjestu događaja.
     Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Bjelovaru sutra će u bjelovarskoj bolnici biti obavljena obdukcija, a o događaju slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 


Stranica