Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici dana 27. kolovoza ove godine (petak) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije.

Foto: Ilustracija 

     Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici dana 27. kolovoza ove godine (petak) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije. Cilj akcije, kao i uvijek je smanjenje broja prometnih nesreća i pozitivni utjecaj na stanje sigurnosti u prometu.

     Nadzor će posebno biti usmjeren na prekršaje prekoračenja dopuštene brzine kretanja, te na prekršaje upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaje mladih vozača, upravljanja neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, kao i na suzbijanje težih prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća. Ujedno će se provoditi kontrola vozača na prisutnost opojnih sredstava u organizmu za vrijeme upravljanja vozilom.          
    
     Molimo sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.Stranica