Neopreznim skretanjem izazvali prometne nesreće

Slika PU_BB/slike vijesti/Prometna u Doljanima.jpg

Kroz Veliku Trnoviticu jučer se oko 12.05 sati kretao 71-godišnjak, upravljajući svojim Opelom bjelovarskih registracija.

  Foto: Ilustracija

     Kroz Veliku Trnoviticu jučer se oko 12.05 sati kretao 71-godišnjak, upravljajući svojim Opelom bjelovarskih registracija. Dolaskom do raskrižja, neoprezno je skrenuo ulijevo i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio Mercedesa bjelovarskih registracija, kojim je upravljao 53-godišnjak, krećući se iz suprotnog smjera. Vozači nisu bili alkoholizirani, a na vozilima je u sudaru nastala šteta oko 20 tisuća kuna. Slijedi optužni prijedlog protiv 71-godišnjeg vozača.

     Upravljajući teretnim vozilom Mercedes daruvarskih registracija, jučer se oko 15.10 sati 19-godišnjak kretao kroz Velike Zdence prema Bjelovaru. U jednom je trenutku započeo skretati ulijevo, ne uvjerivši se da to može učiniti bez opasnosti za sebe i druge sudionike u prometu. Kako ga je istovremeno pretjecala Opel Corsa osječkih registracija, kojom je upravljao 28-godišnji vlasnik, pritom je prednjim dijelom teretnog vozila udario u prednji dio Opel Corse. Ovo je vozilo uslijed udarca odbačeno u putni jarak, gdje se i zaustavilo, a u prometnoj nesreći oba su vozača lakše ozlijeđena.
     Sudionici prometne nesreće nisu bili alkoholizirani. Slijedi optužni prijedlog protiv 19-godišnjeg vozača teretnog vozila.


Stranica