Pregled značajnijih događaja tijekom proteklog vikenda

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Tijekom noći 06./07. kolovoza 2010. g. netko je provalio u priručno skladište na gradilištu stambene zgrade u Kozarčaninovoj ulici Bjelovaru, odakle je otuđio ručni mješač za žbuku vrijedan oko 2000 kuna.

Foto: Ilustracija

Tijekom noći 06./07. kolovoza 2010. g. netko je provalio u priručno skladište na gradilištu stambene zgrade u  Kozarčaninovoj ulici  Bjelovaru, odakle je otuđio ručni mješač za žbuku vrijedan oko 2000 kuna. 

Iste noći nepoznati počinitelj je u Daruvaru u Ulici Josipa Jelačića , uz pomoću podesnog alata, presjekao lokot na dvorištnim  vratima poduzeća „Sirovina trgoprerada“ d.o.o. Ispostava Daruvar, nakon čega je odustao od ulaska u prostorije spomenutog poduzeća. 

Jučer je u Daruvaru, na Trgu kralja Tomislava ispred trgovine, netko  iz torbice koja se nalazila ispod sjedala parkiranog bicikla otuđio mobitel vrijedan oko 1500 kuna. 

Tijekom noći 07./08. kolovoz 2010. u Siraču na igralištu osnovne škole nepoznate osobe su na neutvrđen način oštetile drveni stol, drvenu ploču sa natpisom „Eko škola“ te drvenu kućicu za dječju igru. Šteta se cijeni na oko 700 kuna. 

Jučer oko 04.50 ujutro u Bjelovaru u Franjevačkoj ulici u stambenoj zgradi i na dvorištu, javni red i mir narušavao je 51-godišnjak koji je u vidno alkoholiziranom stanju galamio te sa balkona svoga stana zapalio i bacio ispred ulaza u zgradu nekoliko petardi. 

Jučer oko 20.15 sati u Staroj Ploščici, u dvorištu jedne obiteljske kuće, 26-godišnji vozač, koji je neposredno prije izazvao prometnu nesreću (slijetanje sa posuđenim automobilom u putni jarak)i   vlasnik osobnog automobila  raspravljali su se oko naknade štete. U raspravu se ubrzo  umiješalo još petorica mladića  te su se vičući međusobno svi vrijeđali pogrdnim riječima. U jednom trenutku došlo je do i do fizičkog sukoba na način da je 23- godišnjak udario rukom  dvojicu 22-godišnjaka, a njegov 27-godišnji brat rukom u glavu udario spomenutog vozača. 26-godišnji vozač koji je nakon primljenog udarca pao na zemlju prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar te je zadržan na pretragama i liječenju. Protiv svih učesnika slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu u Bjelovaru.

07. kolovoza oko 12.00 sati  u jednom selu pored Čazme na verandi obiteljske kuće,55-godišnjakinja se nasilnički ponašala prema svom četiri godine starijem suprugu, na način da ga je bez povoda počela pogrdnim riječima vrijeđati da bi ga zatim i nekoliko puta sa vrhom drvenog štapa udarila u trbuh. Oštećeni je prevezen u  ambulantu Dom zdravlja u Čazmi gdje je liječnica utvrdila da je zadobio laku tjelesnu ozljedu.     



Stranica