Tijekom vikenda prijavljene tri provale

Slika PU_BB/slike vijesti/Očevid.jpg

U razdoblju od 09. do 31.srpanja ove godine netko je u Velikom Trojstvu provalio u kuću u kojoj nitko ne živi vlasništvo 18-godišnjakinje, odakle je otuđio muzičku liniju vrijednu oko 200 kuna.

Foto: Ilustracija 

U razdoblju od 09. do 31.srpanja ove godine netko je u Velikom Trojstvu provalio u  kuću u kojoj nitko ne živi   vlasništvo 18-godišnjakinje, odakle je otuđio muzičku liniju vrijednu oko 200 kuna. 

Tijekom noći 31.7./01.08. na gradilištu stambene zgrade u Bjelovaru, Ivana Kozarčanina kbr.10, nepoznati počinitelj je provalio u priručno skladište te iz njega otuđio 30 m produžnog električnog kabla i upravljačku jedinicu za kransku dizalicu sa 30 m električnog kabla.   

 Iste noći u Gornjem Tomašu netko je provalio u vikendicu vlasništvo 40-godišnjeg bjelovarčana odakle je otuđio oko 5 l goriva, komplet okasto-viljuškastih ključeva i troja kliješta, a šteta se cijeni na oko 350 kuna.
 
Tijekom vikenda prijavljene su i dva kaznena djela krađe. U prvom slučaju netko je sa terase ugostiteljskog objekta na Trgu Hrvatskog sokola  odnio jedan suncobran vrijedan oko 1100 kuna.
U drugom slučaju prijavljeno je da je nepoznati počinitelj u Tomašu iz nezaključanih i devastiranih objekata, vlasništvo 35-godišnjaka koji se nalazi na privremenom radu u inozemstvu, otuđio peć na kruta goriva, gusenu kadu, troja drvena sobna vrata, razne lustere, sedam kuhinjskih stolaca, madrac, posteljinu i razne deke. Prema izjavi osobe koja pazi na kuću pričinjena je šteta od oko 5000 kuna.        


Stranica