Zbog neopreznog pretjecanja sletjeli u jarak

Slika PU_BB/slike vijesti/palica_stop_policija.jpg

Jučer oko 7.10 sati 49-godišnjak se vozilom Hyundai Tucson bjelovarskih registracija kroz Klokočevac kretao prema Zagrebu.

  Foto: Ilustracija

         Jučer oko 7.10 sati 49-godišnjak se vozilom Hyundai Tucson bjelovarskih registracija kroz Klokočevac kretao prema Zagrebu. U jednom je trenutku počeo pretjecati Mazdu 5 austrijskih nacionalnih oznaka, iako prometna traka nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti. Zbog toga je prednjim dijelom svojeg vozila udario u prednji dio Golfa bjelovarskih registracija, kojim se propisno iz suprotnog smjera kretala 38-godišnja vozačica.
          Hyundai Tucson nakon toga je sletio u putni jarak, a Golf je jednim kotačem udario u obližnji betonski most, pri čemu je vozačica lakše ozlijeđena.
          Vozači nisu bili alkoholizirani, a protiv 49-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prometnog prekršaja.

          Kroz Dežanovac prema Blagorodovcu jučer je oko 12.45 sati taksi vozilom Opel Vivaro daruvarskih registracija upravljao 20-godišnjak. Vozeći se iza Opela Meriva njemačkih nacionalnih oznaka, počeo ga je pretjecati, iako se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U istom je trenutku i 34-godišnji vozač Opela Meriva počeo vozilom neoprezno skretati ulijevo, tako da ga je u prednji dio udarilo taksi vozilo Opel Vivaro. Nakon udarca taksi je sletio u putni jarak, a tri su putnice lakše ozlijeđene.
          Vozači nisu bili alkoholizirani i obojici će biti izdani prekršajni nalozi zbog prekršaja u prometu.


Stranica