U prometnoj nesreći u Staroj Ploščici stradala 80-godišnja pješakinja

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Danas oko 12.20 sati u Staroj Ploščici, Općina Ivanska dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.


Foto: Ilustracija

        Danas oko 12.20 sati u Staroj Ploščici, Općina Ivanska dogodila se prometna nesreća u  kojoj je smrtno stradala jedna osoba. 

        Prometna nesreća dogodila se na načina da je nepoznati vozač Opel Astre zagrebačkih registracijskih oznaka, upravljao je županijskom cestom kroz mjesto Stara Ploščica  iz smjera Međurače u pravcu  Nove Ploščice, te dolaskom do ispred kbr. 90 prednjim dijelom vozila udario u pješakinju Katu V. (1930.) iz Stare Ploščice, a koja je u tom trenutku započela prelaziti kolnik. Uslijed udarca pješakinja je odbačena na parkirališni prostor ispred lokalne trgovine, dok je  vozač sa vozilom pobjegao sa mjesta događaja . Kata V. je prevezena u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je u 15.25 sati uslijed zadobivenih ozljeda preminula. 

       Poduzetim mjerama intenzivnog traganja, nešto iza 17.00 sati u Vlaislavu pored Koprivnice, pronađeno je vozilo koje je učestvovalo u ovoj prometnoj nesreći kao i 27-godišnjaka sa područja Općine Ivanska za kojeg se sumnja da je upravljao sa istim u trenutku prometne nesreće. Policijski službenici Policijske postaje Čazma nastavljaju kriminalističko istraživanje.        

         Ovo je dvanaesta  poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. 

 


Stranica