Pod utjecajem alkohola izgubili nadzor nad vozilima

Slika PU_BB/slike vijesti/alkotest01.jpg

Jučer, 06. srpnja ove godine, 52-godišnjak se oko 18.30 sati svojim biciklom kretao kolnikom kroz mjesto Domankuš na području općine Zrinski Topolovac.

 Foto: Ilustracija

         Jučer, 06. srpnja ove godine, 52-godišnjak se oko 18.30 sati svojim biciklom kretao kolnikom kroz mjesto Domankuš na području općine Zrinski Topolovac. Uslijed alkoholiziranosti od 3,50 promila u jednom je trenutku izgubio nadzor nad biciklom i pao na tlo, ali je liječničku pomoć odbio. Policijski službenici doveli su ga u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je zbog alkoholiziranosti zadržan na Odjelu psihijatrije. Protiv bicikliste slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja u prometu.    

         Kroz Kanišku Ivu prema Garešnici noćas se oko 01.40 sati kretao 18-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Golf bjelovarskih registracijskih oznaka. Zbog brzine kretanja neprilagođene uvjetima na cesti u zavoju je izgubio nadzor nad upravljačem, pa je vozilo sletjelo u putni jarak i prevrnulo se na krov. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem alkohola od 1,23 promila, a posljedica prometne nesreće je materijalna šteta na vozilu. Protiv vozača slijede obavezni prekršajni nalozi zbog prometnih prekršaja. 



Stranica