Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom noći 02./03. srpnja ove godine (petak/subota) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

Foto: Ilustracija 

       
            Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici  tijekom noći 02./03. srpnja  ove godine  (petak/subota) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.  

            Nadzor će biti osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekoračenja dopuštene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, prekršaja mopedista i motociklista, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.  

            Molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

 
 
 

Stranica