Pojačan nadzor u prometu povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, obilježava se diljem svijeta na dan 26. lipnja 2010. godine s ciljem podizanja svijesti o izazovima koje droga predstavlja za društvo u cjelini, a posebno za mlade.

Foto: Ilustracija
 

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, obilježava se diljem svijeta na dan 26. lipnja 2010. godine s ciljem podizanja svijesti o izazovima koje droga predstavlja za društvo u cjelini, a posebno za mlade. Cilj obilježavanja jest pružiti potporu mladima da djeluju protiv zlouporabe droga, izgradnju zdravih stilova života te podizanje razine svijesti o štetnim učincima droge na pojedinca, obitelj i društvo u cjelini. 

U cilju provođenja aktivnosti povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, djelatnici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dana 25./26. lipnja 2010. godine (petak/subota) i 26./27. lipnja 2010.g. (subota/nedjelja) u noćnim satima provesti će preventivno-represivne akcije pojačanog nadzora vozača s ciljem sankcioniranja onih koji   upravljaju vozilom pod utjecajem droga.

 
 
 


Stranica