U hotelu Central u Bjelovaru napadnuti zaštitari

Slika PU_BB/slike vijesti/napad_sakama.jpg

Jutros oko 4.40 sati u sali hotela Central u Bjelovaru, 22-godišnjak je sa za sada neutvrđenim muškim osobama fizički napao 24-godišnjeg i 41-godišnjeg zaštitara.

 Foto: Ilustracija

         Jutros oko 4.40 sati u sali hotela Central u Bjelovaru, 22-godišnjak je sa za sada neutvrđenim  muškim osobama fizički napao 24-godišnjeg i 41-godišnjeg zaštitara. Nakon što su obojica zadobili više udaraca po glavi i tijelu stariji je zaštitar pobjegao na parkiralište, ali su ga napadači ponovno sustigli. Tu je uslijed udaraca pao na tlo, a oni su ga nastavili udarati rukama i nogama po glavi i tijelu.
         Policijski službenici po dolasku su zatekli samo 22-godišnjeg napadača, koji je doveden u policijsku postaju, gdje mu je alkotestiranjem utvrđena alkoholiziranost od 1,86 g/kg, pa je zadržan do otrežnjenja.
         Zaštitarima je pružena liječnička pomoć, a ovisno o težini ozljeda slijedi poduzimanje daljnjih aktivnosti. U tijeku je provođenje izvida, odnosno rad na utvrđivanju okolnosti događaja i pronalasku svih osoba koje su u njemu sudjelovale.

 


Stranica