Riješene provale u Lasovcu i Daruvaru

Slika PU_BB/uhicenik03.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PP Bjelovar otkrili su provalnika koji je između 19. i 21. svibnja ove godine iz vikendice u Lasovcu, vlasništvo 48-godišnjaka, odnio agregat.

  Foto: Ilustracija

       Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici PP Bjelovar otkrili su provalnika koji je između 19. i 21. svibnja ove godine iz vikendice u Lasovcu, vlasništvo 48-godišnjaka, odnio agregat. Radi se o 43-godišnjaku s područja susjedne županije, kod kojega je agregat pronađen i oduzet.

       Policijski službenici PP Daruvar razriješili su provalu u ugostiteljski objekat vlasništvo 46-godišnjaka, koja se 11./12. svibnja ove godine dogodila u Daruvaru. Utvrdili su da je provalnik 29-godišnjak, koji je iz ugostiteljskog objekta odnio blagajnički minimum.
 
       Daruvarski policijski službenici riješili su i krađu 3 200 metara bakrene žice s telefonskih stupaca interne telefonske mreže HŽ-a uz željezničku prugu u blizini mjesta Katinac. Žicu su tijekom noći 24./25. svibnja ove godine otuđila dvojica 36-godišnjaka s područja susjedne županije.
 


Stranica