Dvoje lakše ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika PU_BB/slike vijesti/PN pješak u Rovišću .jpg

Jučer se oko 07.30 sati u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru 28-godišnjak osobnim automobilom „Golf“ bjelovarskih registracijskih oznaka vožnjom unatrag neoprezno uključivao u promet, izlazeći s putnog prilaza na kolnik.

  Foto: Ilustracija

       Jučer se oko 07.30 sati u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru 28-godišnjak osobnim automobilom „Golf“ bjelovarskih registracijskih oznaka vožnjom unatrag neoprezno uključivao u promet, izlazeći s putnog prilaza na kolnik. Pritom je u stražnji dio njegovog vozila prednjim kotačem motocikla „PGO M-2“ bjelovarskih registracijskih oznaka udario 39-godišnjak, koji se propisno kretao svojom stranom kolnika, koristeći zaštitnu kacigu. Motociklist je uslijed udarca pao na kolnik i zadobio lake tjelesne ozljede. Alkoholiziranost od 0.19 g/kg utvrđena je samo kod 28-godišnjaka, protiv kojega slijedi optužni prijedlog prekršajnom sudu.

      U Kolodvorskoj ulici u Daruvaru jučer je oko 12,55 sati 56-godišnjakinja pretrčavala kolnik na udaljenosti manjoj od 50 m od obilježenog pješačkog prijelaza i to iza neutvrđenog osobnog automobila. Krećući se iz smjera suprotnog ovom vozilu, 27-godišnjak je naišao svojim osobnim automobilom „Audi A4“ daruvarskih registracijskih oznaka i prednjim dijelom vozila udario u 56-godišnjakinju, koja je pritom pala na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Sudionici prometne nesreće nisu bili alkoholizirani, a pješakinji će biti izdan obvezni prekršajni nalog zbog prekršaja u prometu.   


Stranica