Pokušaj ubojstva u Uljaniku

Slika PU_BB/uhicenik03.jpg

Danas oko 02,00 sati u mjestu Uljanik, u dvorištu kuće gdje se održavala rođendanska proslava brata oštećenog, došlo je do verbalnog sukoba između 17-godišnjaka i 24-godišnjaka, nakon čega je stariji otišao do svoje obiteljske kuće gdje je uzeo nož te se vratio na mjesto događaja da bi potom u dvorištu 17-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu lijeve bočne strane prsišta.

 

        Danas oko 02,00 sati u mjestu Uljanik, u dvorištu kuće gdje se održavala rođendanska proslava brata oštećenog, došlo je do verbalnog sukoba između 17-godišnjaka i 24-godišnjaka, nakon čega je stariji otišao do svoje obiteljske kuće gdje je uzeo nož te se vratio na mjesto događaja da bi potom u dvorištu 17-godišnjaku zadao dvije ubodne rane u predjelu lijeve bočne strane prsišta. Počinitelj je u daljnjoj namjeri spriječen od strane prisutnih na rođendanu, koji su mu uzeli nož, nakon čega je isti pobjegao iz dvorišta te je nedugo zatim po policijskim službenicima uhićen na adresi prebivališta.

         Ozlijeđeni 17-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Bjelovar gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, a isti  je trenutno van životne  opasnosti. Kod počinitelja je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od  2,51 g/kg, dok je  oštećenom u bolnici  izuzeta krv poradi analize na alkohol.                    
 
       Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, 24-godišnjak će tijekom dana uz kaznenu prijavu biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru.         


Stranica