U kućnoj radinosti rezao i pakirao duhan za ilegalnu prodaju

Slika PU_BB/slike vijesti/Duhan u vrećama.jpg

Jučer je temeljem sudskog naloga izvršena pretraga obiteljske kuće i gospodarskih zgrada u jednom naselju na području Policijske postaje Grubišno Polje u vlasništvo 42-godišnjaka.

  Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

      

     Jučer je temeljem sudskog naloga izvršena  pretraga obiteljske kuće i gospodarskih zgrada u jednom naselju na području Policijske postaje Grubišno Polje u vlasništvo 42-godišnjaka. Prilikom pretrage policijski službenici su u dvorišnim objektima pronašli ručno rađeni stroj za rezanje duhana sa elektromotorom, 77 kilograma suhog  duhana u listu u pvc  vrećama i 103 kg  sitno rezanog duhana,  dok je u kući pronađena kuhinjska vaga i tri vrećice sa po 0,5 kg sitno rezanog duhana.                                         

      Temeljem istog naloga izvršena je pretraga još jedne  kuće i gospodarskih zgrada u istom naselju  kojom prilikom je pronađena kartonska kutija u  kojoj se nalazilo 65 kg suhog duhana u listu za kojeg je utvrđeno da je također vlasništvo navedenog. Pronađeni  predmeti su oduzeti, a protiv 42-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine.



Stranica