Natjecanje u spretnosti vožnje mopedom i motociklom u Bjelovaru

Slika PU_BB/slike vijesti/Natjecanje motociklista i mopedista 2009. 036.jpg

Danas u vremenu od 10.00 – 14.00 sati u Bjelovaru, na parkirališnom prostoru kod najveće školsko-sportske dvorane u gradu, Postaja prometne policije Bjelovar u suradnji s “Moto-klubom Bjelovar”, “Auto-klubom Bjelovar” i “Centrom za vozila Hrvatske” organizirala je i provela u okviru svojih preventivnih aktivnosti natjecanje pod nazivom “Natjecanje u spretnosti vožnje mopedom i motociklom”.

  Foto: PU bjelovarsko-bilogorska


Danas u vremenu od 10.00 – 14.00 sati u Bjelovaru, na parkirališnom prostoru kod najveće školsko-sportske dvorane u gradu, Postaja prometne policije Bjelovar u suradnji s “Moto-klubom Bjelovar”, “Auto-klubom Bjelovar” i “Centrom za vozila Hrvatske” organizirala je i provela u okviru svojih preventivnih aktivnosti natjecanje pod nazivom “Natjecanje u spretnosti vožnje mopedom i motociklom”.            

Natjecanje je organizirano na način da su se  vozači natjecali  u spretnosti vožnje motociklom i mopedom u dvije klase, “bez mjenjača” i “ s mjenjačem”.

 Pozivu se odazvalo nekoliko dvadesetak vozača mopeda i motocikla,   koju su  sa svojim „ljubimcima“ ne samo iskušali  svoje vozačke sposobnosti,  već i nešto više naučili o sigurnoj vožnji od profesionalaca iz „Moto kluba Bjelovar“, a od prometnih policajca o potrebi poštivanja prometnih propisa i o posljedicama njihovog kršenja.                

Organizator je nagradio prva tri plasirana vozača u svakoj kategoriji sa  peharima i priznanjima. Pored toga svi natjecatelji i nazočni  su dobili promidžbene materijale koje su pripremili organizatori.   

 


Stranica