Pijani gost udario i ugrizao zaštitara

Slika PU_BB/uhicenik01.jpg

Jučer oko 01.00 sati u Bjelovaru, Vladimira nazora bb u ugostiteljskom objektu javni red i mir su narušavali 33- godišnjak i 37-godišnjak na način što stariji pod utjecajem alkohola (2,41 g/kg) nije postupio po zahtjevu zaštitara da sa cigaretom izađe van iz objekta, već ga je počeo vrijeđati, vikati i galamiti nakon čega mu se u tome pridružio i pijani 33-godišnji prijatelj (1,72 g/kg) koji je u jednom trenutku šakom u predjelu glave udario zaštitara, a potom ga i ugrizao za lijevu nadlakticu.

  Foto:Ilustracija

     Jučer oko 01.00 sati u Bjelovaru, Vladimira nazora bb u ugostiteljskom objektu javni red i mir su narušavali  33- godišnjak i 37-godišnjak na način što stariji  pod  utjecajem alkohola (2,41 g/kg) nije postupio po zahtjevu  zaštitara   da sa cigaretom izađe van iz objekta,  već ga je  počeo vrijeđati, vikati i galamiti nakon čega mu se u tome pridružio i pijani 33-godišnji prijatelj (1,72 g/kg)  koji je u jednom trenutku  šakom u predjelu glave udario zaštitara, a potom ga i ugrizao za lijevu nadlakticu. Kako se mlađi počinitelj po dolasku policijskih službenika nije smirivao niti nakon izdane zapovjedi  te odbio ući u službeno vozilo, policijski službenici su  uporabili sredstva prisile, tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Nakon uhićenja priveden je u policijsku postaju zajedno sa drugim učesnikom, gdje su zadržani do otrežnjenja.

        33-godišnjak je u dopodnevnim satima priveden prekršajnom sucu u Bjelovaru, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu, dok protiv 37-godišnjeg počinitelja slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Bjelovaru redovnim putem.



Stranica