Najava pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici tijekom 09. veljače 2010. g. (utorak) provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

 
Foto: lustracija

              Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici   sutra 09. veljače  2010. g. (utorak), provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu na području cijele naše Županije, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.  

            Nadzor će biti osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekoračenja dopuštene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima te u slučaju  zimskih uvjeta na cesti kontrolirat će se i zimska oprema,  kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.  

            Molimo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti u prometu.

 


Stranica