U prometnoj nesreći smrtno stradala jedan osoba,a četvoro ozlijeđeno

Slika PU_BB/slike vijesti/PN Hrgovljani.jpg

Jučer oko 22.45 sati 23-godišnji vozač upravljao je „VW Golfom“ bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Bjelovar, Ulicom Miroslava Krleže, brzinom većom od dopuštene brzine kretanja u naselju te je uz naglo kočenje nakon izlaska iz blagog desnog zavoja prednjim krajem automobila , na sredini kolnika, udario u prednji lijevi bočni kraj "Fiat Bravu" bjelovarskih registracijskih oznaka, sa kojom je upravljao vlasnik Ivan J. (1943.) vršeći uključivanje u promet sa parkirališnog prostora kod kbr. 208, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala prometnom površinom na koju se je uključivao i da prethodno nije na svom vozilu očistio vjetrobranska stakla od leda i mraza.

 
Foto: PU bjelovarsko-bilogorska
 

       Jučer oko 22.45 sati 23-godišnji vozač  upravljao je  „VW Golfom“ bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Bjelovar, Ulicom Miroslava Krleže, brzinom većom od dopuštene brzine kretanja u naselju te je uz naglo kočenje nakon izlaska iz blagog desnog   zavoja prednjim krajem automobila , na sredini kolnika, udario u prednji   lijevi bočni kraj "Fiat Bravu"  bjelovarskih registracijskih oznaka,  sa kojom je upravljao vlasnik Ivan J.  (1943.) vršeći uključivanje u promet sa parkirališnog prostora  kod kbr. 208, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala prometnom površinom na koju se je uključivao i da prethodno nije na svom vozilu očistio vjetrobranska stakla od leda i mraza.      

     U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede opasne po život zadobio je vozač Fiata Ivan J.,  koji je nažalost preminuo danas u 03.45 sati u Općoj bolnici Bjelovar.  Teške tjelesne ozljede još su  zadobili  60-godišnja putnica i 18-godišnji putnik iz Fiat Brave, dok su lake  tjelesne ozlijede  zadobili   vozač VW Golfa i 20-godišnji putnik  iz istog automobila. Svi ozlijeđeni su  zadržani na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar.                                                           

    Kod 23-godišnjeg vozača VW Golfa alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, te je njemu i vozaču Fiat Brave Ivanu J. izuzeta krv  radi analize na alkohol.                   

    O prometnoj nesreći slijedi  posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.     


Stranica