Provođenje preventivno-represivnih aktivnosti u nadzoru cestovnog prometa

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sve sudionike u cestovnom prometu da će policijski službenici Postaje prometne policije Bjelovar, PP Čazma, PP Garešnica, PP Daruvar i PP Grubišno Polje tijekom dana 23/24. siječnja 2010. godine provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

 
Foto: Ilustracija    
Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sve sudionike u cestovnom prometu da će policijski službenici Postaje prometne policije Bjelovar, PP Čazma, PP Garešnica, PP Daruvar i PP Grubišno Polje tijekom  dana 23/24. siječnja 2010. godine provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu, a sve u cilju smanjenja broja prometnih nesreća i pozitivnog utjecaja na stanje sigurnosti u prometu.

Nadzor će biti osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, alkoholiziranosti i drogiranosti, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača te upravljanja neregistriranim i tehnički nepregledanim vozilima, kao i na suzbijanje prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.

Zbog toga, Policijska uprava poziva sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa i svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.


Stranica