Pokušaj razbojništva u benzinsku crpku u Bjelovaru

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Danas oko 00.13 sati u Bjelovaru, Vukovarska ulica kbr. 49., u benzinskoj crpki „Šola“izvršeno je kazneno djelo razbojništva u pokušaju od strane nepoznatog počinitelja.


Foto: Ilustracija

Danas oko 00.13 sati u Bjelovaru, Vukovarska ulica kbr. 49., u benzinskoj crpki „Šola“izvršeno je kazneno djelo razbojništva u pokušaju od strane nepoznatog  počinitelja.  


Razbojništvo je izvršeno na način da je nepoznata maskirana muška osoba ušla u prodajni  prostor  benzinske crpke te uz prijetnju oružjem od 32-godišnjeg zaposlenika zatražila da mu preda novac. Kako je prodavač ustrajao da mu usprkos prijetnjama ne da novac, počinitelj je pobjegao pješice u nepoznatom pravcu.

Počinitelj je muškarac starosti od 20 do 25 godina, visine 175 do 180 cm, srednje tjelesne građe, obučen u crnu zimsku jaknu i crne hlače, dok je na nogama nosio tenisice svjetlije boje.  

Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, u suradnji sa ostalim Policijskim upravama, poduzimaju  intenzivne mjera i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

        



Stranica