Pijani mladić u Daruvaru napao zaštitara i policajskog službenika

Slika PU_BB/uhicenik03.jpg

Jučer oko 00.15 sati u Daruvaru u Ulici Ivana Gundulića, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 21-godišnjak u ugostiteljskom objektu „Dvorana“ u vidno alkoholiziranom stanju preokrenuo stol koji se razbio, te su ga nakon toga dvojica zaštitara izveli napolje.

 
Foto: Ilustaracija

      Jučer oko  00.15 sati u Daruvaru u Ulici Ivana Gundulića, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 21-godišnjak u ugostiteljskom objektu „Dvorana“ u vidno alkoholiziranom stanju preokrenuo stol koji se razbio, te su ga nakon toga dvojica zaštitara izveli napolje. Ispred ugostiteljskog objekta isti je  iskoristio nepažnju jednog od zaštitara  te ga udario šakom u predjelu glave nakon  čega je pobjegao na obližnje parkiralište.                              

     Dolaskom policijskih službenika 21-godišnjak je vrijeđao  i omalovažavao policijske službenika koji su    nad njim bili prisiljeni  uporabiti sredstva prisile. Prilikom savladavanja otpora, počinitelj je napao jednog od policijskih službenika na način da ga je nogom udario u koljeno njegove lijeve noge te je ovaj tom prilikom zadobio laku tjelesnu ozljedu.               

      Mladić je uhićen i  dovedena u policijsku postaju  na kriminalističko istraživanje i prekršajnu obradu, nakon čega je uz optužni prijedlog dovedena na Prekršajni sud u Daruvaru gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u Zatvoru  Bjelovaru u trajanju od tri dana. Protiv osumnjičenog slijedi i podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu.               



Stranica