Značajniji događaji tijekom Božičnih blagdana

Slika PU_BB/slike vijesti/policija05.jpg

Tijekom noći 25./26. prosinac netko je iskoristio odsutnost stanara i provalio u stan vlasništvo 49-godišnje S.G. u Hercegovcu, Moslavačka ulica, ušao u unutrašnjost te ispreturavši stvari pronašao i otuđio više tisuća kuna.

 

Foto: Ilustracija

  • Tijekom noći 25./26. prosinac netko je iskoristio odsutnost stanara  i provalio u stan vlasništvo 49-godišnje S.G.  u Hercegovcu, Moslavačka ulica, ušao u unutrašnjost te  ispreturavši stvari pronašao  i otuđio više tisuća kuna.        

    U subotu 26. prosinca oko 02.30 sati u ugostiteljskom objektu u Daruvaru u Ulici J. Jelačića ,23-godišnjak je šakom u predjelu glave udario  24-godišnjeg B.V., a nakon što je ovaj pao na pod još ga  dva  do tri puta udario nogom također u predjelu glave.Ovom prilikom B.V. je zadobio tešku tjelesnu  ozljedu  u vidu frakture nosa.

     U vremenu od 25. do 27. prosinca postupalo se po 7 narušavanja javnog reda u mira, pretežito u zonama ugostiteljskih objekata. Evidentirano je 7 prometnih nesreća sa materijalnom štetom i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, te su prijavljena oštećenja na dva osobna automobila čija je ukupna šteta oko 2000 kuna. Nisu zabilježeni slučajevi ozlijeđivanja osoba uporabom piratehničke galanterija i dr. sredstava.    



  • Stranica