Tijekom vikenda zabilježene tri provale i jedan požar

Slika PU_BB/slike vijesti/traka06.jpg

U subotu 19. prosinca 2009. u Bjelovaru na parkiralištu trgovačkog centra „KTC“ netko je provalio vrata na Fiat Paliu te iz unutrašnjosti otuđio žensku torbu sa osobnom ispravom i ključevima poduzeća u kojem radi 20-godišnja vlasnica torbe.

 
Foto: Ilustracija

        U subotu 19. prosinca 2009. u Bjelovaru na parkiralištu trgovačkog centra „KTC“ netko je provalio vrata na Fiat Paliu  te iz unutrašnjosti otuđio žensku torbu sa osobnom ispravom i ključevima  poduzeća u kojem radi 20-godišnja vlasnica torbe. 

       Tijekom  vikenda netko je u Velikom Trojstvu provalio u prostorije tajnika  Nogometnog kluba „Bilogorac“, ušao u unutrašnjost i otuđio osobno računalo vrijedno oko 2000 kuna. Ukradeno  računalo našao  je jedan mještanin Velikog Trojstva  u ostavi koju isti  koristi, a ona je inače vlasništvo Hrvatskih željeznica.    

       Tijekom noći 18./19. prosinac 2009. netko je u Bjelovaru u Ulici  Krste Špoljara provalio u kancelarijski prostor poduzeća „BBS“, ušao u unutrašnjost i provalio u aparat za tople napitke odakle je otuđio više desetaka kuna. Potom je provalio i u trgovinu navedenog poduzeća odakle je iz blagajne  otuđio 10 kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj ovog kaznenog djela 44-godišnji hrvatski državljanin, te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave. 

 

      Tijekom noći 19./20. prosinac 2009. u Babincu u kotlovnici  „Lovačke kuće“ , vlasništvo Uprave šuma Bjelovar,  uslijed kvara kotla došlo je do požara na peći za centralno grijanje na kruta goriva, kojom prilikom su u prostoriji praonice rublja oštećeni i  perilica za rublje i sušilica za rublje. Šteta se cijeni na oko 10 000 kuna.       

 


Stranica