Rezultai pojačanih mjera nadzora u prometu tijekom noći 05./06. prosinca

Slika PU_BB/slike vijesti/policajac_promet.jpg

Tijekom vikenda na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je županijska akcija dana 05./06. prosinca 2009. godine u vremenu od 20,00-04,00 sata, nadzor je bio osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim vozilima, kao i ostalih prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća.


Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda na području PU bjelovarsko-bilogorske provedena je županijska akcija dana 05./06. prosinca 2009. godine u vremenu od 20,00-04,00 sata. Nadzor je bio osobito usmjeren na suzbijanje prekršaja alkoholiziranosti i drogiranosti, prekršaje prekoračenja dozvoljene brzine kretanja, upravljanja bez položenog vozačkog ispita, upravljanja za vrijeme zabrane, prekršaja mladih vozača, upravljanja neregistriranim vozilima, kao i ostalih prekršaja koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća. 

 Tijekom provedbe navedene županijske akcije kontrolirano je 275 vozača, a utvrđena 22 prekršaja od strane istih, od kojih je 8 vozača zatečeno da upravljaju svojim vozilom pod utjecajem alkohola, a iz prometa je ukupno isključeno 10 vozača, oduzeto 6 vozačkih dozvola, 5 vozača kažnjeno je zbog prebrze vožnje. Tijekom akcije 1 vozač je zatečen da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 1 vozač je upravljao vozilom dok mu je vozačka oduzeta, te 4 ostala prekršaja.



Stranica