41-godišnjak i 27-godišnjak upravljali osobnim automobilima pod utjecajem alkohola na daruvarskom području

Slika /PU_BB/Promet/policajac-stop palica.jpg

Protiv obojice zbog počinjenih prekršaja slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru

Foto: ilustracija

U ponedjeljak 25. listopada oko 14.25 sati u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 41-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,74 g/kg.  On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.
 
U ponedjeljak 25. listopada oko 19.43 sati u Donjem Daruvaru, u Bjelovarskoj ulici policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 27-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,60 g/kg.  On je priveden u prostorije policije i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena. Zbog počinjenog prekršaja protiv 27-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila