27. obljetnica policijske akcije oslobađanja vojarne "POLOM"

Slika PU_BB/Daruvar 2018. j/Vojarna Polom/Naslovna.JPG

Foto: PU bjelovarsko-bilogorska

         U organizaciji Grada Daruvara, Udruge hrvatske policije branitelja Daruvara 91. i Policijske postaje Daruvar, u nedjelju, 16. rujna 2018. godine, obilježena je 27. obljetnica Domovinskog rata, policijske akcije oslobađanja vojarne "Polom" u Doljanima i Dan branitelja Grada Daruvara. Obilježavanje je započelo u 09.30 sati na gradskom groblju u Daruvaru i mjesnom groblju u Doljanima i Kipu obilaskom grobova poginulih Damira Nađa, Željka Leja, Stjepana Šepla, Augusta i Božene Hašek, Alojza Lneničeka i Josipa Pleše.

          Kod spomen obilježja u Doljanima položeni su vijenci i zapaljene svijeće poginulim braniteljima Dragutinu Kovačeviću, Josipu Pleši, Željku Leji, Stjepanu Šeplu i Damiru Nađu. Vijence i cvijeće je pored obitelji poginulih položio načelnik PU bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić sa suradnicima, a potom predstavnici Županije bjelovarsko-bilogorske, Grada Daruvara te Udruga proizašlih iz Domovinskog rata.

         Zajedničku molitvu za sve poginule i nestale hrvatske branitelje i kraći vjerski obred predvodio je vojno-policijski kapelan prečasni Damir Vrabec.



Pisane vijesti