Posvađali se i potukli na ulici

Na nogostupu ispred ugostiteljskog objekta 92 na Trgu S. Radića u Bjelovaru, jučer je oko 11.40 sati 20-godišnji mladić tjelesno napao svojeg vršnjaka, udarivši ga šakom u glavu.

  Foto: Ilustracija

         Na nogostupu ispred ugostiteljskog objekta 92 na Trgu S. Radića u Bjelovaru, jučer je oko 11.40 sati 20-godišnji mladić  tjelesno napao svojeg vršnjaka, udarivši ga šakom u glavu. Do dolaska policije prestao je s napadom, ali je napadnuti mladić zadobio laku tjelesnu ozljedu.
         Alkotestiranjem je samo kod oštećenoga utvrđena koncentracija alkohola od 0.47 promila, a protiv napadača slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira.  

         Jučer, 19. ovog mjeseca oko 15.20 sati, na dvorištu obiteljske kuće u mjestu Bedenička, općina Velika Pisanica, posvađali su se 34-godišnjak i 69-godišnjak. Sukob su nastavili i na ulici, gdje je mlađi tjelesno napao starijega, udarivši ga šakom u glavu, tako da je ovaj pao u putni jarak i zadobio lake tjelesne ozljede.
         Do dolaska policije 34-godišnjak se smirio, dok je 69-godišnjak i dalje galamom narušavao javni red i mir, pa je zbog opasnosti od ponavljanja prekršaja doveden u PP Bjelovar. Alkotestiranje je odbio, ali kako je bio pod vidnim utjecajem alkohola, zadržan je u policiji do otrježnjenja.
         Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog remećenja JRM-a.



Stranica