Pronađen provalnik iz Borove Kose

Provedenim izvidima i kriminalističkim istraživanjem policijski službenici daruvarske policijske postaje otkrili su počinitelja koji je od srpnja 2009. do srpnja 2010. godine pokušao provaliti u jedan i provalio u dva objekta i u Borovoj Kosi.

 Foto: Ilustracija

         Provedenim izvidima i kriminalističkim istraživanjem policijski službenici daruvarske policijske postaje otkrili su počinitelja koji je od srpnja 2009. do srpnja 2010. godine pokušao provaliti u jedan  i provalio u dva objekta i u Borovoj Kosi.
         Radi se o 32-godišnjaku, koji je u razdoblju između 1. srpnja i 1. kolovoza prošle godine nasilno ušao u nenastanjenu obiteljsku kuću, čija se 32-godišnja vlasnica nalazi u R Njemačkoj. Iz kuće je odnio električnu peć i električnu bušilicu u vrijednosti oko 1 500 kuna, koje su od njega oduzete i bit će vraćene vlasnici.
         Nadalje, između 1. i 8. prosinca 2009. godine pokušao je provaliti u mjesni dom, u čemu nije uspio, tako da je samo oštetio ulazna vrata.
         Konačno, 10. srpnja ove godine provalio je u gospodarski objekt 34-godišnjaka, odakle je uzeo nešto manje od 14 litara  pogonskog goriva i 10 litara hidrol ulja, sve u vrijednosti oko 500 kuna.



Stranica