Osumnjičene osobe iz Pevec grupe privedene istražnom sucu

Djelatnici kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom su nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja utvrdili postojanje osnovane sumnje da su tri odgovorne osobe tvrtki Pevec d.o. Bjelovar i Pevec Transporti d.oo . Bjelovar počinile kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti iz čl. 337 st. 4 u vezi sa st.1 KZ-a., kao i pomaganje u počinjenju istog kaznenog djela.

  Foto: Ilustracija

         Djelatnici kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske  u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom su nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja utvrdili postojanje osnovane sumnje da su tri odgovorne osobe tvrtki Pevec d.o. Bjelovar i Pevec Transporti d.oo . Bjelovar počinile kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti iz čl. 337 st. 4 u vezi sa st.1 KZ-a., kao i pomaganje u počinjenju istog kaznenog djela.

         Tijekom jučerašnjeg dana, 02.06.2010. godine, na više lokacija izvršene su pretrage objekata kojom prilikom je privremeno oduzeta veća količina poslovne dokumentacije, veći broj računalne opreme i mobilnih telefonskih uređaja .
 
           Sinoć, 02.06.2010. god. u kasnim satima  sve tri osumnjičene osobe su uhićene i zadržane u posebnim  prostorijama  PU bjelovarsko bilogorske.
     
            Danas je nastavljeno kriminalističko istraživanje,a po njegovom završetku u 21.00 i 22.30 sata  osumnjičene osobe su uz kaznenu prijavu prepraćene istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru.


Stranica