Narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda

Ovog je vikenda na području bjelovarske policijske uprave zabilježeno 8 slučajeva narušavanja JRM-a, od kojih izdvajamo sljedeće:

  Foto: Ilustracija

          Ovog je vikenda na području bjelovarske policijske uprave zabilježeno 8 slučajeva narušavanja JRM-a, od kojih izdvajamo sljedeće:

           U subotu nešto poslije ponoći posvađali su se ispred disko kluba u Daruvaru 17-godišnjak i 22-godišnjak. Prilikom verbalnog obračuna 22-godišnjak je 17-godišnjaku poderao majicu.
 
            Istoga dana, ali oko 21.00 sat u Grubišnom Polju, 19-godišnjak je  prilikom izlaska iz hotela s terase uzeo stolicu, odbacio je prema staklenom zidu i na njemu razbio jedan članak. Do dolaska policije se smirio, iako je alkotestiranje odbio. 
 

            Samo pola sata kasnije u ugostiteljskom objektu u Zrinskom Topolovcu vikali su i međusobno se vrijeđali 25-godišnjak i 46-godišnjak. Na kraju su se i potukli, tako da je 46-godišnjak zadobio vidljive tjelesne ozljede, ali je odbio liječničku pomoć.

            Ispred istog disko kluba u Daruvaru gdje su se u subotu posvađali 17-godišnjak i 22-godišnjak, u nedjelju je oko 03.35 sati više nepoznatih muških osoba bezrazložno napalo 35-godišnjaka i 30-godišnjaka. Uslijed udaraca rukama i nogama  35-godišnjak je zadobio ozljede čela i lijevog oka, koje su zasada okvalificirane kao lakše. Slijedi traganje za počiniteljima.


Stranica