U tučnjavu dvojice 60-godišnjaka umiješao se i pas

Jučer oko 18.30 sati na ulici u mjestu Velika Trnava javni red i mir su narušavali 60-godišnjak i 63-godišnjak vikom i galamom, te su se i fizički sukobili na način da je 60-godišnjak šakom udario u predjelu lica starijeg učesnika, a nakon toga je ovaj drvenom letvom udario mlađeg u predjelu ramena. Odmah potom pas mješanac vlasništvo 60-godišnjaka ugrizao je gazdinog protivnika u predjelu stražnjice te mu pokidao hlače.

       Jučer  oko 18.30 sati na ulici  u mjestu Velika Trnava javni red i mir su narušavali 60-godišnjak i 63-godišnjak vikom i galamom,  te su se i fizički sukobili na način da je 60-godišnjak      šakom udario u predjelu lica starijeg učesnika,  a nakon toga je ovaj drvenom letvom udario mlađeg  u predjelu ramena. Odmah potom  pas mješanac vlasništvo 60-godišnjaka ugrizao je gazdinog protivnika  u predjelu stražnjice te mu  pokidao hlače.  

      Oba počinitelja zadobili su  vidljive ozlijede, a  izvršenim  alkotestiranjem  kod  60-godišnjaka je očitana  koncentracija alkohola u organizmu  od 2,48 g/kg,  a kod 63-godišnjak  od 1,13 g/kg.  Pošto je postojala opasnost od daljnjeg činjenja prekršaja mlađi učesnik je uz prethodni liječnički pregled smješten u posebnu prostoriju do otrežnjenja.                                           

      Protiv obojice slijedi optužni prijedlog  Prekršajnom sudu u Garešnici, dok je vlasniku psa  izdan obavezni prekršajni nalog zbog ne držanja istog pod nadzorom.                     



Stranica