U prometnoj nesreći u Velikoj Dapčevici dvije osobe poginule, a jedna zadobila teške ozljede

Danas oko 14.55 sati Senka P. (1978.) iz Grubišnog Polja upravljala je osobnim automobilom marke "Audi 80", daruvarskih registracijskih oznake, kroz mjesto Velika Dapčevica od pravca Virovitice u pravcu Grubišnog Polja.

         Danas  oko 14.55 sati  Senka  P. (1978.) iz Grubišnog Polja  upravljala je   osobnim automobilom marke   "Audi 80", daruvarskih registracijskih oznake, kroz mjesto Velika Dapčevica od pravca Virovitice u pravcu Grubišnog Polja. Dolaskom u blizinu  kbr.29, u desnom je zavoju  uslijed neprilagođene brzine desnim kotačima zahvatila   desnu bankinu i  zapela za metalni kolni branik od kojeg se odbila, prešla na lijevi kolnički trak te tom prilikom prednjom stranom vozila udarila u prednju stranu teretnog automobila marke   "MAN", osječkih registracijskih oznaka, sa kojim je iz suprotnog  smjera upravljao 48-godišnji vozač. 
           Na mjestu prometne nesreće  preminula je vozačica osobnog automobila, dok su putnici u vozilu, njezin 11-godišnji sin i 7-godišnja kćer,  zadobili teške tjelesne ozljede  opasne po život, što je konstatirano u Općoj bolnici Virovitica.                                                                
           Za vrijeme očevida za sav promet bila je na tom dijelu  zatvorena DC-5 u vremenu od 16.25 do 17.25 sati, dok se do 18.55 sati odvijao naizmjenično propuštanjem jednim kolničkim trakom.   
          Vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola. Glede ove prometne nesreće slijedi podnošenje općeg posebnog izvješća nadležnom državnom odvjetništvu.  

    12. kolovoz 2009-Nadopuna vijesti            
           Zaprimili smo obavijest Opće bolnice Virovotica da je teško ozlijeđeni 11-godišnji putnik iz automobila nažalost u 05.00 sati preminuo, dok je 7-godišnja putnica zbog teških ozljeda prevezena u Dječju bolnicu u Klaićevoj ulici u Zagrebu. 



Stranica