Prometne nesreće i teži prometni prekršaji u protekla 24 sata na području policijske uprave

Foto: ilustracija

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, jedna na bjelovarskom te jedna na garešničkom području.


23-godišnjak upravljao tehnički neispravnim automobilom te odbio testiranje na droge

U četvrtak, 23. veljače u 17.15 sati u Predavcu, u Ulici 29. rujna, policijski su službenici u kontroli prometa zatekla 23-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Volkswagen bjelovarskih registracijskih oznaka za kojeg su posumnjali da je tehnički neispravan.
 
Vozilo je prepraćeno do stanice za tehnički pregled vozila, a pregledom je utvrđeno da je vozilo tehnički neispravno. 23-godišnjem vozaču ponuđeno je testiranje na droge što je odbio.
 
Nakon toga, 23-godišnjak je uhićen, priveden i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.


44-godišnjak upravljao teretnim automobilom pod utjecajem alkohola

U četvrtak, 23. veljače u 23.25 sati u Ladislavu, općina Hercegovac, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 44-godišnjaka da upravlja teretnim automobilom Citroen bjelovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,57 g/kg.

44-godišnji vozač je uhićen, priveden i smješten u posebne prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Promet i vozila