Stanje javnog reda i mira u protekla 24 sata na području policijske uprave

Foto: Ilustracija

41-godišnjakinja u Bjelovaru na naročito drzak način narušavala javni red i mir
 
U četvrtak 27. listopada oko 14 sati u Bjelovaru, u Ulici Tomaša G. Masaryka, u prostorijama Obiteljskog centra bjelovarsko – bilogorske županije, javni red i mir na naročito drzak način narušavala je 41-godišnjakinja. Ona je vikala i galamila na djelatnike Obiteljskog centra, razbacivala uredski materijal te pljuvala po 42-godišnjoj i 53-godišnjoj djelatnici te na 33-godišnjakinju.
 
Nakon toga je 41-godišnjakinja izrekla prijetnju riječima 53-godišnjoj djelatnici.
 
Protiv 41-godišnjakinje zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Navedenog dana u večernjima satima, 53-godišnja djelatnica je u Policijskog postaji Bjelovar, protiv 41-godišnjakinje podnijela kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Prijetnja“ iz članka 139. stavka 2. u vezi stavka 3. Kaznenog zakona. U vezi navedenog slijedi kriminalističko istraživanje.
 
32-godišnjak i 38-godišnjak narušavali javni red i mir u prostorijama institucije gdje su zaposleni
 
U četvrtak 27. listopada oko 13.30 sati u Bjelovaru, u Ulici Petra Preradovića u prostorijama jedne institucije, javni red i mir narušavali su 32-godišnji i 38-godišnji zaposlenici tako što su se prvo verbalno, a potom i fizički sukobili. U događaju nitko od njih nije zadobio tjelesne ozljede.

Protiv njih zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon