Kriminalitet u protekla 24 sata na području policijske uprave

Foto: Ilustracija

Provaljeno u nenastanjenu kuću
 
U utorak 18. listopada u Policijskoj postaji Čazma, 34-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Teška krađa“ iz članka 229. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da je u periodu od 7. kolovoza do 18. listopada u mjestu Komuševac, nepoznati počinitelj provalio u nenastanjenu kuću te iz kuće ukrao krevet s madracem, više zatvorenih paketa laminata, plinsku peć, televizor i hladnjak.
 
Nastalu štetu procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalistički istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.
 
Krađa u mjestu Vrtlinska na štetu 32-godišnjaka
 
U utorak 18. listopada u Policijskoj postaji Čazma, 32-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da je u periodu od 13. do 15. listopada u mjestu Vrtlinska, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće s njegovog parkiranog traktora zagrebačkih registracijskih oznaka ukrao topling polugu s automatskom kukom.
 
Nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalistički istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.
 
Krađa u mjestu Vrtlinska na štetu 36-godišnjaka
 
U utorak 18. listopada u Policijskoj postaji Čazma, 36-godišnjak je podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. stavka 1. Kaznenog zakona.
 
U prijavi je naveo da je u periodu od 12. do 15. listopada u mjestu Vrtlinska, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće s parkiranog traktora bjelovarskih registracijskih oznaka također ukrao topling polugu s automatskom kukom, dok mu je s drugog traktora ukrao kardan.
 
Nastalu štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna. Slijedi kriminalistički istraživanje s ciljem pronalaska počinitelja.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon