Jakob Bukvić načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i narednih pet godina

Tijekom svoje policijske karijere načelnik Bukvić je obavljao gotovo sve policijske poslove, a po treći put je imenovan načelnikom Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Danas, 21. rujna 2022. godine u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, zamjenik glavni ravnatelj policije za granicu Jozo Šuker uručio je rješenje načelniku policijske uprave Jakobu Bukviću kojim mu se produžuje mandat na narednih pet godina. Rješenje o imenovanju uručeno je načelniku na kolegiju rukovoditelja policijske uprave.

U provedenom postupku po internom oglasu glavni ravnatelj policije je ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću predložio imenovanje Jakoba Bukvića, kao najboljeg kandidata za mjesto načelnika Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, čime je novi-stari načelnik opravdao dosada povjereno mu rješenje, te mu je povjeren još jedan mandat.

U obraćanju zamjenika glavnog ravnatelja policije za granicu čestitao je i zahvalio načelniku Jakobu Bukviću na dobrim rezultatima ostvarenim u proteklih pet godina. "U tih pet godina je ostvareno puno toga, a jeli je moglo bolje trebamo se svi zajedno prispitati i naravno uvijek tome težiti, a sve ono što se nije stiglo imate priliku to popraviti i ostvariti u narednom razdoblju zajedno s ovdje prisutnim rukovoditeljima koje molim za punu podršku"- istaknuo je zamjenik glavnog ravnatelja policije za granicu.

Načelnik policijske uprave, koji s današnjem danom započinje s čak trećim mandatom kao čelni čovjek odnosno prvi policajac bjelovarsko-bilogorske policije prije svega se zahvalio potpredsjedniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću i glavnom ravnatelju policije Nikoli Milini sa suradnicima na ukazanom povjerenju te zamjeniku glavnog ravnatelja za granicu Jozi Šukeru istaknuvši: „ U svom dosadašnjem radu ostvarili smo zapažene rezultate u svim segmentima rada uz svesrdnu podršku Ravnateljstva policije na čemu sam zahvalan. Ovim imenovanjem i u narednom razdoblju trudit ću se opravdati dano mi povjerenje, stvoriti još bolje uvjete rada i izraditi još bolju međuresornu suradnju u lokalnoj zajednici.“   

Pisane vijesti | Društvo i zajednica