Dan otvorenih vrata „Policijske uprave bjelovarsko – bilogorske“

Pozivamo građane da dođu u subotu, 9. srpnja 2022. godine u Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika u gradski park, gdje će se održati "Dan otvorenih vrata Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske" 

Foto: Ilustracija

U subotu 9. srpnja od 10 do 12 sati u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika u gradskom parku održat će se „Dan otvorenih vrata Policijske uprava bjelovarsko - bilogorske“.

Tom prilikom, održat će se atraktivan program s ciljem promocije policijskog zanimanja, budući da su otvorena dva natječaja i to natječaj za upis 480 polaznika u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i natječaj za upis 125 učenika u III. razred policijske škole Josip Jović. Putem ovih natječaja pruža se jedinstvena prilika svim mladima da uz stipendiju te besplatan smještaj, prehranu i opremu za školovanje, steknu siguran posao. 

Policijski će službenici kroz razne pokazne vježbe i informativne punktove pobliže mladima predstaviti policijsko zanimanje. Građani će imati mogućnost vidjeti pokazne vježbe službenog psa, razgledati raznu policijsku opremu, tehnička sredstva, naoružanje i policijska vozila.
 
Svi zainteresirani mladići i djevojke moći će isprobati postavljeni poligon za ispitivanje tjelesnih i motoričkih sposobnosti, a taj poligon moraju uspješno savladati svi kandidati koji žele upisati neki od programa za zanimanje policajac.

Pozivamo sve građane, prvenstveno srednjoškolce, maturante i mlađe od 28 godina, koji su zainteresirani da jednog dana obuku policijsku odoru, da dođu na „Dan otvorenih vrata Policijske uprava bjelovarsko – bilogorske“.                                                                                                                  
 


 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica