Na poligonu sigurne vožnje uspješni i policijski službenici

Koliko je važno biti dobar i siguran u vožnji motociklom u sklopu ove manifestacije podržali su i policijiski službenici sudjelujući vožnjom na poligonu

Foto: Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

U subotu, 07. svibnja, na bjelovarskom gradskom Korzu, u organizaciji Moto kluba "White City Riders" postavljen je edukativni motoristički poligon.
Ova i mnoge druge manifestacije održale su se ovog vikenda na bjelovarskim gradskim ulicama u sklopu BOK (bjelovarski odjeci kazališta) festa.

Edukativni motoristički poligon spretnosti i sigurne vožnje odvažili su se proći 20-ak motociklista, a između kojih i naši policijski službenici - motociklisti koji svakodnevno svoje policijske poslove obavljaju upravo službenim policijskim motorima. Da poligon nije bilo lako proći posvjedočili su oni koji su bili sudionici, a "White City Ridersi" na ovakav način promiču sigurno upravljanje motociklom. 

Koliko je važno biti dobar i siguran u vožnji motociklom u sklopu ove manifestacije podržali su i policijiski službenici Policijske postaje Bjelovar sudjelujući vožnjom na poligonu.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica