39-godišnjak i 50-godišnjak zatečeni da upravljaju osobnim automobilima za vrijeme dok im je rješenjem ukinuta vozačka dozvola

Obojici im je nakon saslušanja određeno zadržavanje od 15 dana

Foto: Ilustracija

U četvrtak 10. ožujka oko 9.15 sati u Bereku, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 39-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 19 negativnih prekršajnih bodova. Nadalje je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 0.77 g/kg. Zbog počinjenih prekršaja 39-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije, a u večernjim satima je uz optužni prijedlog, priveden na saslušanje na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, nakon kojeg mu je određeno zadržavanje od 15 dana u Zatvoru u Bjelovaru.
 
U četvrtak 10. ožujka oko 16.30 sati u Garešnici, u Ulici Matije Gupca policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 50-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova. 50-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije, a u večernjim satima je uz optužni prijedlog, priveden na saslušanje na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, nakon kojeg mu je određeno zadržavanje od 15 dana u Zatvoru u Bjelovaru. 

Pisane vijesti | Promet i vozila