41-godišnjak narušavao javni red i mir u centru Bjelovara

Foto: ilustracija

U petak 3. prosinca oko 21 sat i 25 minuta u Bjelovaru na Trgu Eugena Kvaternika, javni red i mir narušavao je 41-godišnjak, koji je u vidno alkoholiziranom stanju vikao i galamio na 30-godišnjakinju, 25-godišnjaka i 21-godišnjaka kojeg je i odgurivao rukama u predjelu prsa.

Policijski su službenici izdali naredbu 41-godišnjaku da prestane s narušavanjem javnog reda i mira na što se oglušio te je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu radi provjere i utvrđivanja identiteta. Potom je počeo vrijeđati pogrdnim riječima policijske službenike te se udaljavati od njih. Policijski su službenici sustigli 41-godišnjaka te su primijenili sredstva prisile, odnosno tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

41-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije gdje je odbio alktostiranje te smješten u posebnu prostorije policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.
 
U subotu 4. prosinca, 41-godišnjak je nakon saslušanja na nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru pušten na slobodu.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon