Građani oprez! Zaključavajte ulazna vrata svojih domova

Stvorite dobru naviku zaključavanja ulaznih vrata bez obzira koliko mislili da ćete kratko biti odsutni jer kradljivci upravo vješto koriste takve prilike, neopaženo ulaze u Vaš dom i u kratkom vremenu odnose novac, nakit, vrjedniju tehničku robu i dr.

Foto: ilustracija
Još u ponedjeljak 15. travnja, prijepodne, u Predavcu, u Ulici Stjepana Radića, najvjerojatnije nepoznata ženska osoba stara oko 40 godina, tamnije puti ušla je u nezaključanu obiteljsku kuću 63-godišnje mještanke dok je ona na dvorištu zalijevala cvijeće te joj ukrala nešto više od 1000 kuna.

Podsjećamo:
  • stvorite dobru naviku zaključavanja ulaznih vrata bez obzira koliko mislili da ćete kratko biti odsutni jer kradljivci upravo vješto koriste takve prilike, neopaženo ulaze u Vaš dom i u kratkom vremenu odnose novac, nakit, vrjedniju tehničku robu i dr.
  • budite inovativni (mjesto gdje ostavljate novac ili nakit koji imate u domu neka ne bude nadohvat ruke u komodama, regalima, noćnim ormarićima, ormarima za garderobu, ispod madraca i sličnim mjestima već se potrudite da to bude na neuobičajenom mjestu kako bi otežali kradljivcima pronalazak predmeta i tako ih osujetili u njihovom naumu) 


Stranica