Pojačane aktivnosti u prometu tijekom predstojećeg vikenda

I ovog vikenda od 11. do 13. siječnja na području cijele naše Županije policija će poduzimat pojačane aktivnosti u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica.

Foto: ilustracija
Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sve sudionike u cestovnom prometu da će njezini policijski službenici i ovog vikenda od 11. do 13. siječnja na području cijele Županije poduzimat pojačane aktivnosti u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica. Navedene pojačane aktivnosti biti će usmjerene prioritetno na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja u sigurnosti cestovnog prometa tzv. četiri glavne ubojice u prometu (alkoholiziranost vozača, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, ne korištenje sigurnosnog pojasa i distrakcija vozača) kao i druge prekršaje uzročnike prometnih nesreća.
I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.   


Stranica