Narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda

U nedjelju poslijepodne, u Velikom Grđevcu, u ugostiteljskom objektu, 43-godišnjak je narušavao javni red i mir na način što je u pijanom stanju vrijeđao i uznemiravao ostale goste u lokalu te je svima vikao razne pogrdne riječi,

Foto: ilustracija

          U nedjelju, 27. svibnja, poslijepodne, u Velikom Grđevcu, u ugostiteljskom objektu, 43-godišnjak je narušavao javni red i mir na način što je u pijanom stanju vrijeđao i uznemiravao ostale goste u lokalu te je svima vikao razne pogrdne riječi, kao i konobarici.

         U subotu, 26. svibnja, prijepodne, u Čazmi, u Ulici Milana Novačića, na kolnom ulazu javni red i mir su narušavali 53-godišnjakinja, 50-godišnjakinja, 56-godišnjak i 43-godišnjak, tako što su se najprije 53-godišnjakinja i 50-godišnjakinja verbalno sukobile, jer je 53-godišnjakinja prigovorila 50-godišnjakinji da se vozilom ne okreće u njenom djelu dvorišta, iako koriste zajednički kolni ulaz, pri čemu su obje vikale i vrijeđale se pogrdnim riječima. Nakon toga 56-godišnjak je otišao u dio dvorišta 43-godišnjeg susjeda te ga verbalno napao glasno vičući i vrijeđajući da se vozilom ne okreću u njegovom dvorištu. Uslijed navedenog 43-godišnjak je vikao na 56-godišnjeg susjeda da izađe iz njegovog dvorišta, a kako se ovaj na to oglušio, on mu je prišao i glavom ga udario u njegovu glavu.

          Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv svih navedenih slijedi podnošenje prijave nadležnom prekršajnom sudu.   



Stranica