56-godišnjak vozio bez vozačke dozvole, a 36-godišnjak pijan

Alkotestiranjem je kod njega utvrđena koncentracija alkohola od 2,65 g/kg u izdahu zbog čega je uhićen i doveden u prostorije policije do privođenja na Prekršajni sud u Bjelovaru. 

Foto: ilustracija

          U četvrtak, 17. svibnja, u 10.40 sati, u Bjelovaru, u Ulici I. G. Kovačića, u kontroli prometa je zatečen 56-godišnjak da upravlja osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Uvidom u prekršajne evidencije utvrđeno je da je on već pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj zbog čega je uhićen i priveden na Prekršajni sud u Bjelovaru, gdje  mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje u Zatvoru u Bjelovar u trajanju od 7 dana.

          Istog dana, u 12.40 sati, u Ždralovima, u Daruvarskoj ulici zatečen je 36-godišnjak da upravlja traktorom za vrijeme dok mu je rješenjem Prekršajnog suda u Bjelovaru produžena mjera opreza zabrane upravljanja svim motornim vozilima. Alkotestiranjem je kod njega utvrđena koncentracija alkohola od 2,65 g/kg u izdahu zbog čega je i on uhićen, doveden u prostorije policije do privođenja na Prekršajni sud u Bjelovaru.



Stranica